schrijfclub

Onder de paraplu van Kindertoneel Westerpark is er ook de schrijfclub, onder leiding van kinderboekenschrijfster Simone de Jong (Het geheim van meneer Hartjes en Op zoek naar het groene goud, zie www.simonedejongboeken.nl). 

De schrijfclub is er voor kinderen die graag fantaseren. Die zin hebben om verhalen te vertellen, gekke werelden te bedenken, idee├źn op te schrijven. Op speelse wijze komen teksten tot stand. Schrijven blijkt niet zo ‘moeilijk’ als gedacht! We proeven aan verschillende vormen van schrijven, samen en alleen. Aan de hand van opdrachten en oefeningen schrijven we bijvoorbeeld een kort verhaal, dialoog, gedicht, verhaal van allemaal, advertentie, etc. Zo leren we gaandeweg ook techniek.

Elke woensdag van 17.30-18.30u. De eerste serie duurt 15 lessen en loopt tot aan de Kerstvakantie. In januari start een nieuwe serie. De kosten zijn 150 euro voor 15 lessen. Volgt uw kind ook een theatercursus bij ons, informeer dan naar de kortingsregeling. admi@kindertoneelwesterpark.nl